Akcióvadászként kiszúrtam a Lidlben, hogy leárazták a báránysteaket, több lépcsőben 2000 Ft-ról 699 Ft-ra, el is hoztam az utolsó darabot belőle.
A steaksütés külön művészet, így azt rábíztam másra, aki hosszas utánaolvasás után elkészítette a tökéletes steaket, magának rosé, nekem jól átsült kivitelben. A különbség a kettő között, hogy a hirtelen kisütés után az enyém még előmelegített sütőbe is került.
A kuszkuszt elég felönteni forró vízzel. A zselé se nehezebb, a sütihez használt kompót levét kikevertem kevés konjacliszttel, óvatosan, apránként adagolva.
báránysteak kuszkusszal | 512,1 | Ft/adag | ||
Hozzávalók | mennyiség | ár/kg | ár | beszerzési hely |
báránysteak kuszkusszal | 300 gr | 699 | Lidl | |
kuszkusz | 150 gr | 900 | 135 | Internetpatika |
olívaolaj | 10 spriccelés | 2444 | 122,2 | Lidl |
rozmaring | DIY | |||
bors | DIY | |||
só | 1 evőkanál | 1000 | 40 | DIY |
körtekompót leve | DIY | |||
konjacliszt | 1 teáskanál | 13990 | 27,98 | Internetpatika |
adag | 2 | 1024 |
Íme, a megfizethető fejedelmi menü:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése