2016. szeptember 29., csütörtök

Magtej őrleményéből almás süti

A magtej után maradt őrleményt mindig nehéz szívvel dobom ki, főleg, ha drágább alapanyagból állítottam elő. Mindennap azonban nem ehetünk kekszet! A kókusz a kedvenc tejem, viszont a kókusz ízű nasik már nem csúsznak könnyen.

Itt egy kutyult süti, 30 centis tortaforma alját töltötte ki.

almás süti445,0Ft/adag
Hozzávalókmennyiségár/kgárbeszerzési hely
kókuszzsírmin. 100 gr100080Internetpatika
magtej őrleménye1 adag (kókusz-mandula)0
alma3 dbDIY
tojás2 db80házi
tk. tönkölyliszt150 gr60090Lidl
édesítőszer 1:450 gr3400170Diéta-webshop
fahéj1 evőkanálDIY
sütőporfél - 1/3 zacskó25
1/2 teáskanál
adag1445

Az állaga sütés előtt: folyós massza. 
Zsiradék mindig tehető bele több, de igyekeztem minimalizálni. A reszelt alma segít abban, hogy puhább legyen a végeredmény.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése