Ideje felhagynom az "öntök bele ezt is - azt is" hozzáállásomba, hogy reprodukálhatóak legyenek a tésztáim.
| tökös naan | 89,3 | Ft/adag | ||
| Hozzávalók | mennyiség | ár/kg | ár | beszerzési hely |
| tönkölyliszt | 300 gr | 400 | 120 | Lidl |
| barna rizsliszt | 100 gr | 700 | 70 | Internetpatika |
| tökmagliszt | 75 gr | 1425 | 107 | Internetpatika |
| élesztő | fél zacskó | 50 | Internetpatika | |
| só | 1 evőkanál | |||
| víz | 250 ml | |||
| repceolaj | 15 ml | 700 | 10,5 | Herbaház |
| adag | 4 | 357 |
A lényeg itt is:
1) Száraz hozzávalókat összekeverem.
2) A vizet és az olajat hozzáöntöm.
3) Összegyúrom az egészet. Akkor kész, ha nem ragad a tészta az edény falához.
4) Tároláskor a tészta tetejét lekenem olajjal, hogy ne száradjon ki.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése