2016. február 23., kedd

Ebay útikalauz 1. Bevezető

Kérlek, lájkold facebook oldalunkat: olcsó és egészséges. Köszönöm!

Manapság szinte mindent Kínában gyártanak, csak amíg elér hozzánk, sokan ráteszik a hasznukat. Ha sokat akarsz spórolni, ismerkedj meg az ebayjel. Vannak más oldalak is (aliexpress, miniinthebox, stb.), de mivel én ebay párti vagyok, ezt mutatom meg Nektek részletesen. Kis kínai barátainktól nem kell félni, fontos számukra a pozitív visszajelzés az oldalon, ezért is járnak a kedvedben olyan nagyon. Ha mégis probléma adódik, az ebay resolution centere lesz segítségedre (külön posztban segítek majd a használatában).

Amiket így vásárolok: kozmetikumok Koreából és Japánból, bizsuk, háztartási eszközök, táskák, tolltartók, telefontartozékok stb. Kínából.

Vigyázat: függőséget okoz!!!!

A kedvenc BHA-hámlasztóm segítségével mutatom meg Nektek, mire figyeljetek vásárlásnál.
Kezdőknek a "buy it now" opciót ajánlom, haladóknak a licites vásárlást (auction), ott lehet igazán nagyot kaszálni.
A free shipping beállítással csak azokat a találatokat mutatja az oldal, ahol ingyenesen postázzák a terméket.


Nem mindig érdemes csak az ingyen postával nézni a termékeket, mert néha a szállítási költséggel együtt is kevesebbre jön ki egy adott áru.
A jobb felső sarokban tudod kiválasztani, mi alapján rendezze az ebay a találatokat. A best match a legtöbbet eladott termékeket és a legjobb eladókat teszi előre. Ha aukcióvadász vagy, használd a time ending soonest opciót, míg a price+shipping lowest first adja a legolcsóbb találatokat.



Nem mindegy, kitől vásárolsz: csak megbízható eladókkal kereskedj! Nézz utána, hány eladáson van túl és mennyire elégedettek vele a vásárlói. A top rated sellerek  már letettek valamit az asztalra, de azért legyél résen továbbra is.



Az eladóknak a termékre kattintva a jobb felső sarokban tudsz utánanézni, a nevére rákattintva pedig az általa kínált árukat, illetve az értékeléseket is elolvashatod. A samsungsolartól már rendeltem, de kicsit lassan érkezik meg a posta. A rinishop pedig még nem top rated seller, de mivel törekednek rá, nagyon jó áron kínálják a portékájukat.
Ezen az oldalon láthatod azt is, mikor kerül kézbesítésre a csomagod.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése